Brandredskap

Vi säljer alla typer av brandredskap som brandsläckare, brandmaterial, första hjälpen utrustning. Kontakta oss

brandslack1Brandsläckare

Vi säljer brandsläckare med olika innehåll och för olika ändamål. Hos oss hittar du Pulversläckare - Skumsläckare - Koldioxidsläckare - Fritössläckare - Etanolsläckare - Metallsläckare - Miljösläckare - Pulveraggregat

brandposter bild1Brandposter

NOHA brandposter tillverkas i fabrik NOHA® Norge som etablerades 1924 och som idag är världens ledande producent och leverantör av brandposter och skåp.
Från den helt automatiserade fabriken i Stavanger, Norge, levereras varje år mer än 100 000 brandposter av ett 100-tal olika modeller.
NOHA® brandposter ger otaliga möjligheter och flexibla lösningar. När du väljer en brandpost från vårt omfattande produktspektra blir det lättare att hitta lösningar som passar in i den övriga miljön.

Övrigt brandmaterial

Brandfilt - Nitreratgarn - ADR utrustningar - Ögondusch - Förstahjälpen material - Nödraketer - Skyltar - Svetsmatta - Brandvarnare - Lysrör - Isotopmätningar

blankBrandfiltar

Ett effektivt hjälpmedel vid brandtilbud, speciellt vid brand i kläder - en självklar produkt vid stekhällar, i kök och i laboratorier.

ovriga produkter bild2Skyddsskåp

Skydda dina handbrandsläckare från yttre åverkan, stöld, okynnesutlösning eller från förslitning av väder och vind. Skåp för fordon och exklusiva miljöer, för utomhus- eller inomhusbruk.

slackarkarraSläckarkärra

En smidig släckarkärra för handbrandsläckare kan komplettera det rörliga brandskyddet där det behövs. Den är utrustad med brandfilt och brandhandske som standard och uppfyller därmed kraven på en vagn för "heta arbeten". Komplettera med rätt typ av släckare utifrån behov/krav!

fa2Första hjälpen utrustning

Att skydda personal är ett ämne som diskuteras på många möten i olika sammanhang. Kidde kan erbjuda en mobil, komplett Första Hjälpen-väska fylld med alla de sjukvårdsartiklar som behövs för både små och stora skador. Vi kan även tillhandahålla annan första hjälpen utrustning som ögonskölj och första hjälpen tavlor.